Kapı Dergisi Kurumsal Çok Yakında   


  Mutfağın soğuk yüzü...   -   2007.3.25
 

Enkay grubun Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Sub Zero markası, ankastre Sub Zero 650 modeliyle buzdolabına yeni bir kimlik kazandırıyor... Amerika'da 1943 yılında kurulan Sub Zero, sıcaklığı sıfırın altında tutmayı başaran ilk buzdolabı markası olma özelliğine sahip. Adını bu özelliğinden alan Sub Zero, 650 ankastre modeliyle dikkatleri üzerine topluyor.

 El yapımı olduğu için sınırlı sayıda üretilen Sub Zero 650 ankastre buzdolabı modeli, kullanım rahatlığının yanı sıra mutfaklara estetiği de taşıyacak.

 

453 litre geniş iç hacmi ve alt kısımda yer alan 139 litre hacimli dondurucu kapasitesine sahip olan Sub Zero 650 ankastre buzdolabı modeli 3 ayrı güç kapasitesine sahip. Mutfağınızın dekorasyonuna uygun cam ya da çelik kapak seçenekleri de mevcut. Sub Zero 650 ankastre buzdolabı seçkin bayilerin yanı sıra Enplus mağazalarında satışa sunuluyor.

 

  Haberin Okunma Sayısı: 168
 
Bu Haberi; Kaydet Yazdır      
 


    Yorum Ekle

Bu Habere Daha Önce Hiç Yorum Yapılmamış

 

   Rastgele 10 Haber
 
  Tüm yollar Steplight'a çıkıyor...
  Rahatlık için ayna ve yalıtım şart...
  Plazma TV teknolojisinde gelişme
  Chiara Serisinden Termostatik Batarya Sistemi
  Mutfaklarda son trendler
  Camyünü duvar levhası...
  Toskana Vadisi’nin ilk lansmanı Cannes’da
  Kocaeli, 10 Avrupa Ülkesinden Zengin
  ABD'de mortgage krizi büyüyor
  Boğaziçi yalıları
   Taglar
  Mutfağın, soğuk, yüzü..., , , ev  

 


.
Tüm Hakları Saklıdır © 2008

  İçeriğimizi kullanmak yasaktır.     Açık Öğretim  AÖF