Kapı Dergisi Kurumsal Çok Yakında   


  Pratik Bilgiler...   -   2007.12.3
 

• Fırınınıza sinmiş kötü yemek kokularını temizleyip yerine güzel kokular bıraksın diye satın aldığımız o pahalı ürünler istediğiniz gibi ferah bir koku bırakmıyorsa, size daha pratik ve ucuz bir önerimiz var. Yemek yapmadan önce fırınınızın ortasına yarısı sirke yarısı su ile doldurulmuş bir tava koyun. Fırınınızı birkaç dakika için ısıtın. Daha sonra soğumaya bırakın. Fırınınız umduğunuzdan da güzel kokacak.

• Eskilerin yöntemleri her zaman en iyi, en doğrudur. Bisküvilerin ve kurabiyelerin taze kalması için, teneke bir kaba koyun ve yanına bir avuç pirinç bırakın; bayatlama sorunu ortadan kalkacaktır.

• Elmanın faydaları bitmez. Lahana yemeği yaptıktan sonra evinize sinen ve pencereleri açsanız da çıkarmayı başaramadığınız lahana kokusundan kurtulmak artık çok kolay. Bir elmanın kabuğunu soyup lahanın pişme suyuna ekleyin. Hem koku çabucak yok olacak, hem de lahananın hazmı daha kolay olacak.

  Haberin Okunma Sayısı: 1154
 
Bu Haberi; Kaydet Yazdır      
 


    Yorum Ekle

Bu Habere Daha Önce Hiç Yorum Yapılmamış

 

   Rastgele 10 Haber
 
  Koltuk takımı almayı düşünenlere...
  Çubuk panolarla gizemli mekanlara...
  Konut kredisinde ’inen faiz’ ve ’esnek ödeme’ canlılığı
  Alemdağ’da çam ormanıyla içiçe proje
  Birmingham Selfridges
  Boğaziçi’nde Asırlık Seyahat: Belgelerle Şirket-i Hayriye Sergisi
  Termikel Ankastre 2007 Serisi Artık İstanbul’da
  Valeron koleksiyonu ile yasamınıza değer katın
  Sagalassos antik kentinde restorasyon
  Boğaz'ına kadar tasarım...
   Taglar
  Pratik, Bilgiler..., ev  

 


.
Tüm Hakları Saklıdır © 2008

  İçeriğimiz Kaynak Gösterilmek Üzere Dahi Kopyalanamaz,Kullanılamaz