Kapı Dergisi Kurumsal Çok Yakında   


  Geceliği 15 bin dolara suyun 305 metre altında otel keyfi   -   2007.7.22
 

500 milyon dolar yatırımla inşaa edilen  ’Poseidon Mystery Island’ isimli otel projesi okyanusta 305 metre derinlikte su altı keyfi yaşatıyor.  Geceliği 15 bin dolar olacak bu sualtı otelinde odalar 10 kişinin 3 hafta boyunca hiç su yüzüne çıkmadan yaşayabilmesi için tasarlanmış. Projenin 2008 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği lüks tekne tasarımlarıyla tanınan Amerikan Denizaltıları Başkanı Bruce Jones, şimdi de sualtı oteli yapmak için kolları sıvadı. Okyanusta 305 metre derinlikte gerçekleştirilen bu otel projesi bir odada 10 kişinin 3 hafta boyunca hiç su yüzüne çıkmadan yaşayabilmesini de sağlayacak altyapıya sahip olacak. Herşey dahil sistemle yönetilecek olan ’Poseidon Mystery Island’ isimli projenin 2008 yılı Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

500 MİLYON DOLAR

Gösterişli otelleriyle ön plana çıkan Dubai’de gerçekleştirilen proje 500 milyon dolara mal olacak. 300 bin metrekarelik alanda gerçekleştirilen projede odaların yanısıra suitler, balo salonu, alışveriş merkezi ve teroristlere karşı savunma teknolojileri yer alacak. Odalarda herhangi bir arızanın ortaya çıkması durumunda da, bu parça ana binadan ayrılarak dışarıda onarımı yapılabilecek.

SUALTI MANZARASI

Otel tamamlandığında 300 metrekarelik odalarda konaklaya misafirler tropik balık, ışıklandırma ve sualtı manzarasını 270 derecelik açıyla izleyebilecek. Misafirlerin otele girişi ise 2 asansör aracılığıyla sağlanacak. İçerideki basınç su üstüyle eşit tutulacağı için dekorasyon riski de ortadan kaldırılmış olacak. Otelde ayrıca 2 bin metrekarelik bir de döner restoran bulunacak. En küçük suitte      konaklamanın bedeli ise gecelik 15 bin dolar olacak. Misafirlerin manzara avantajından tam randımanla yararlanabilmesi için saat başı otomatik cam temizleme sistemi devreye girecek. Tüm parçalarının Prtland Oragon’da üretileceği otel, daha sonra Dubai’ye götürülerek orada birleştirilecek.

500 milyon dolarlık yatırımla yapılacak otel tamamlandığında 300 metrekarelik odalarda konaklaya misafirler tropik balık, ışıklandırma ve sualtı manzarasını 270 derecelik açıyla izleyebilecek. Misafirlerin otele girişi ise 2 asansör aracılığıyla sağlanacak.

kaynak:hürriyet

  Haberin Okunma Sayısı: 216
 
Bu Haberi; Kaydet Yazdır      
 


    Yorum Ekle

Bu Habere Daha Önce Hiç Yorum Yapılmamış

 

   Rastgele 10 Haber
 
  Bennu Gerede'den 'Beyefendiler'
  Boyları küçük, işleri büyük...
  Çilek Odaları 990 ytl’den başlıyor
  Farklı etkide banyo fikirleri
  Yeni anahtar priz serisi SEDNA
  Sıvı sabunluğunuzu süsleyin...
  Sandal ağacının mutfaktaki yeri...
  Trafik kapatılıp, İstiklal Caddesi, Karaköy’e uzanacak
  Yatak odaları hakkında ip uçları
  Biz Tarlabaşı'nı, evimizi seviyoruz...
   Taglar
  Geceliği, 15, bin, dolara, suyun, 305, metre, altında, otel, keyfi, ev  

 


.
Tüm Hakları Saklıdır © 2008

  İçeriğimizi kullanmak yasaktır.