Kapı Dergisi Kurumsal Çok Yakında   


  500 YTL taksitle F1’e komşu Osmanlı mimarili daireler   -   2007.7.22
 

İstanbul Park ve Sabiha Gökçen Havaalanı yakınlarında 9 bin metrekare alana inşa edilen Recep Ağa Konakları’nda fiyatları 116 bin YTL ile 204 bin YTL arasında değişen daireler için uygun vade koşullarında  kampanya başlatıldı. 30 Ocak gününe kadar sürecek kampanya dahilinde bulunan 110 metrekarelik daireler, 58 bin YTL peşinatla, 66 ayda bin 500 YTL taksitle, 156 metrekarelik daireler ise 72 bin YTL peşinatla 66 ay boyunca 2 bin YTL sabit taksit karşılığında satışta olacak. 18 ay içinde teslim edilecek Recep Ağa Konakları, ev sahiplerine Finansbank konut kredisi ile 240 aya kadar vade imkanı da sağlıyor. 23 yıllık bir deneyime sahip  olduklarını belirten Taban İnşaat yetkilisi Ömer Sadık Taban kampanya bittiğinde projeden daire satın almak isteyenlerin bu gibi özel vade seçenekleriyle karşılaşamayacaklarını ancak Finansbank’ın vade imkanının devam edeceğini söyledi.

ANKASTRE EŞYALI TESLİM

Adalar manzarasıyla 9 blokta toplam 200 daire bulunan Recep Ağa Konakları iki etaptan oluşuyor. Projenin Temmuz 2008’de teslim edilecek birinci etabında bulunan 110 metrekare ve 156 metrekarelik 80 dairenin tümü hazır mutfak ve beyaz eşyalı olarak teslim edilecek. Aralık 2008’de teslim edilecek ikinci etapta bulunan 1+1 stüdyo, 2+1 ve 3+1 seçeneklerindeki 120 daireden, 1+1 stüdyo daireler dayalı döşeli, diğer seçeneklerdeki daireler ise Siemens veya emsali marka buzdolabı, ocak, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, davlumbaz gibi beyaz eşyaları ile birlikte teslim edilecek.

Ayrıca tüm dairelerde Lineadecor veya emsali marka hazır mutfak kullanılacak. Osmanlı mimarisinden esinlenilerek hazırlanan Recep Ağa Konakları’nda 24 saat güvenlikli konak tipi bloklarda iki adet yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, çocuk oyun salonu, masa tenisi, (KGK) sistemi ile 24 saat kesintisiz temiz enerji, merkezi uydu sistemi, kablolu TV hattı bulunuyor.

kaynak:hürriyet

  Haberin Okunma Sayısı: 173
 
Bu Haberi; Kaydet Yazdır      
 


    Yorum Ekle

Bu Habere Daha Önce Hiç Yorum Yapılmamış

 

   Rastgele 10 Haber
 
  Mobilyalar artık bahçede...
  Gayrimenkule 3 yılda 8 milyar dolarlık yabancı sermaye girecek
  Yapraklara nefes aldırın
  Arsa Fiyatı Londra'ya Yaklaştı
  Evlerin Kullanım Alanı Ankastre Eşyalarla Artıyor
  Anemon Hotelleri Colormix Line ile Renkleniyor
  Gözünüz arkada kalmasın
  Kuleye helikopterle indirip çatıda jakuzi keyfi yaşatacak
  Bosch ankastre serisi yenilendi
  Mehmet Akif’in konağı 4 milyon dolara satılıyor
   Taglar
  500, YTL, taksitle, F1’e, komşu, Osmanlı, mimarili, daireler, ev  

 


.
Tüm Hakları Saklıdır © 2008

  İçeriğimizi kullanmak yasaktır.     Açık Öğretim  AÖF