Günümüz mekanlarının en önemli alanlarından olan mutfak ve banyolarla ilgili, en son yenilikler ve trendler, MUDER tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen "Mutfak 2007" Fuarıyla tüketicisinin beğenisine sunuluyor.
4-8 Nisan 2007 tarihleri arasında, Tüyap Beylikdüzü Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan "MUTFAK 2007-Ahşap Mutfak Banyo ve Ankastre Cihazlar Fuarı" konusuyla ilgili, İtalya'da gerçekleştirilen Milano fuarından sonra dünyanın en kapsamlı ve en büyük fuarı olarak kabul ediliyor.
"Mutfak 2007" fuarına katılan firmalar, yeni ürün ve modellerinin en son tasarımlarını, mutfak ve banyo mobilyasının en son teknoloji ve trendlerini bu fuarda sergiliyorlar. Başta mutfak mobilyaları, banyo mobilyaları ve ankastre cihazlar olmak üzere, aksesuar ve aparatlarının sergilendiği fuar, her yıl renkli aktivitelere, birbirinden ilginç showlara ev sahipliği yapıyor.
Muder; bu yılki fuarı da bir festival havasında organize ettiklerini, diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda ziyaretçilerini, hazırladıkları sürprizlerle en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getiriyor.
İki yılda bir düzenlenen ve en son 2005 yılında yaklaşık 55.000 ziyaretçinin katıldığı Mutfak 2007 Fuarına, bu yılda yurt dışı ilgisi oldukça yoğun. Başta; Gürcistan, Bulgaristan, İsrail, Suriye, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, İtalya, Lübnan, İngiltere, Almanya, Ukrayna, Filistin, Makedonya, Rusya, Polonya, Azerbaycan ve Fas olmak üzere 43 ülkeden yüzlerce ticaret heyeti bağlantısı kurduklarını ifade eden MUDER yönetimi, fuarın her yıl ziyaret edilme oranının ortalama yüzde 30 ile 40 arasında arttığını ifade ediyor.
Sektörün temsilcisi olma misyonuna sahip olan "Ahşap Mutfak ve Banyo Mobilyası Sanayici ve İthalatçıları Derneği" Muder; sektörün uluslararası rekabetin bütün boyutları içinde, belirli bir düzeye gelebilmesini temel amaç ediniyor.
"Mutfak 2007" fuarını ziyaret etmek isteyenler, www.muder.org sitesinden fuar davetiyelerini ücretsiz olarak temin edebilir.