Kapı Dergisi Kurumsal Çok Yakında   


  Sahiller renklendi...   -   2007.6.28
 

Markanın 2007 Yaz koleksiyonunda yer alan plaj havluları; desenleriyle olduğu kadar, kalitesi ile de adından söz ettiriyor.
Yaz ayları; renkli, cıvıl cıvıl bir dünyanın kapılarını aralıyor her yıl. Sıcak bir mevsimin sıcacık renkleri ile donatılan ürünler arasında ise ev tekstili ve havluların ayrı bir yeri var.
Özdilek’in 2007 Yaz koleksiyonunda yer alan havlu, bornoz ve ev tekstili modelleri; şık ve elit tasarımları, yüksek kalite standartları ve uzun ömürlü kullanımları ile öne çıkan çalışmalar arasında yer alıyor.
Firmanın yaz aylarında sahillere bambaşka bir soluk getiren plaj havluları; bu yılın moda desen ve renklerini sergiliyor. Koleksiyonda yer alan çalışmalar; sadece Türkiye’nin değil, dünyanın birçok plajının da atmosferini değiştiriyor. Özdilek’in yıllık 10 bin ton havlu üretimi; markayı dünyanın 10. ve Avrupa’nın 4. büyük firması konumuna ulaştırıyor.
Ev tekstilindeki bu iddiasını her yıl yenilenen koleksiyonları ile pekiştiren Özdilek; bu yıl da sahillerde estetiğin ve çarpıcılığın simgelerinden biri olmaya aday… 2007 Yaz kreasyonlarında yer alan Nice, Nautilus, Cannes, St. Tropez ve lisanslı ürünlerindeki farklı renk ve desenler; tatil keyfinin ve deniz sefasının maksimum düzeye çıkmasına yardımcı oluyor. 75 X 150 cm ebatlarındaki plaj havlularının farklı renk ve desenlerdeki modelleri keyifli bir tatil geçirmek isteyenlere farklı çözümler sunuyor.

Nice plaj havlularında denizin eşsiz mavisi ile güneşin sıcak tonları buluşturulmuş. Balık desenleri de bu renklerin üzerinde oldukça çarpıcı bir hareketlilik sağlanmış. Nautilus modelinde karşımıza farklı tasarımlar ve bol seçenekli bir yelpaze çıkıyor. Her renk, kendi karakterini başarıyla sergiliyor.

kaynak:e kolay

  Haberin Okunma Sayısı: 139
 
Bu Haberi; Kaydet Yazdır      
 


    Yorum Ekle

Bu Habere Daha Önce Hiç Yorum Yapılmamış

 

   Rastgele 10 Haber
 
  Tarihi Binaların Öyküleri
  Tadilat İstanbul' 07 Yapı Yenileme, Restorasyon ve Renovasyon Fuarı
  'En iyi 100' listesinde Antalya'dan 11 isim
  Özel Sektör Enerjide Yeterli Değil, Kamunun Önü Açılsın
  Bunları biliyor musunuz ?...
  Yaz trendi örgü mobilyalar...
  Aşçıoğlu, Levent'te Arsa Arayışında
  Mortgage'ta Bankaların Gözü Yabancılarda
  Japon tarzı ev...
  Balık Ekmek Tekneleri Eminönü'ne Geri Dönüyor
   Taglar
  Sahiller, renklendi..., ev  

 


.
Tüm Hakları Saklıdır © 2008

  İçeriğimizi kullanmak yasaktır.